Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Προκήρυξη διαγωνισμού για το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας ΟΕΒ 2019

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), με την υποστήριξη του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας και του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού προκήρυξε τον 13ο διαγωνισμό για την απονομή του «Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας».

Το «Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας» αποτελεί την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας, η οποία απονέμεται σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς ή υπηρεσίες του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που αποδεικνύονται ιδιαίτερα επιτυχείς στην εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και πρακτικών σε μια από τις πιο κάτω κατηγορίες:

- Πρωτογενής Τομέας (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, κλπ.)

- Μεταποιητικός Τομέας (Βιομηχανία)

- Τομέας Υπηρεσιών

- Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, πρέπει να συμπληρώσουν και αποστείλουν στην ΟΕΒ τη σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 10 Μαΐου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, τους κανόνες και τη διαδικασία συμμετοχής στην ιστοσελίδα: www.innovationaward.oeb.org.cy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα