Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

JPI Urban Europe: Διάλογος σε θέματα αστικής ανάπτυξης

Η  Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE (JPI Urban Europe), μέσω της AGORA Stakeholder Involvement Platform, καλεί ενδιαφερόμενους δήμους, κοινότητες, επιχειρηματίες, επιχειρήσεις, ερευνητές, εκπροσώπους των πολιτών κλπ, προκειμένου να συμμετέχουν στον θεματικό διάλογο σε αστικά θέματα με τίτλο: “Unfolding the dilemma of Urban Public Space development and maintenance: Consequences for R&I and practice”. Το Εργαστήριο θα διοργανωθεί στις 20-21 Νοεμβρίου 2019 στη Ρίγα της Λετονίας και στο πλαίσιο του θα εξετασθούν και θα συζητηθούν διλήμματα που αφορούν στον αστικό δημόσιο χώρο.

Η Πρόσκληση για την εκδήλωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 14 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, καθώς και άλλες χώρες ως παρατηρητές.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα