Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Πρόσκληση Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων για το «Louis-Jeantet Prize for Μedicine» 2018

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι το Ίδρυμα Louis-Jeantet προσκαλεί προσωπικότητες ή φορείς (Πανεπιστήμια ή Χρηματοδοτικούς Φορείς) από τον χώρο της επιστήμης προκειμένου να υποδείξουν υποψηφιότητες για το Βραβείο Louis-Jeantet 2018 στον τομέα της Ιατρικής. Τα άτομα που θα προτείνουν υποψήφιους δεν θα πρέπει να έχουν οικογενειακούς δεσμούς με τους προτεινόμενους υποψήφιους και θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την εργασία τους. Οι προτεινόμενοι δεν θα πρέπει να ενημερωθούν για την υπόδειξη της υποψηφιότητάς τους. Ενθαρρύνεται η υπόδειξη υποψήφιων κάτω των 50 ετών, με τρέχουσες ερευνητικές δραστηριότητες σε χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η προθεσμία για την υπόδειξη των υποψηφιοτήτων είναι η 20η Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το Βραβείο καθώς και για τη διαδικασία υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.jeantet.ch/.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα