Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Ημερίδες για το Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020», το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία (2014 - 2020), διοργανώνει για το διάστημα Απριλίου - Δεκεμβρίου 2018 δύο κύκλους εκδηλώσεων (Απρίλιος - Ιούνιος & Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος).

Εκπαιδευτές στα Εργαστήρια είναι τα στελέχη του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας που έχουν διορισθεί ως Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) ενώ στις ημερίδες θα προσκληθούν ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σκοπός των Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων και των Ενημερωτικών Ημερίδων είναι να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με το περιεχόμενο και τους κανονισμούς του Προγράμματος, ιδιαίτερα όσον αφορά στη διαδικασία προετοιμασίας πετυχημένων προτάσεων, αλλά και στη διαχείριση των εγκεκριμένων έργων. Σημειώνεται ότι για τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια συγκεκριμένα ο αριθμός συμμετεχόντων προβλέπεται να μην υπερβαίνει τα είκοσι πέντε (25) άτομα.

Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι και 3 ημέρες πριν την πραγματοποίηση της κάθε εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων και τη δυνατότητα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΠΕ (τηλ.: 22205050, email: [email protected]).

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων/Ημερίδων

Δήλωση Συμμετοχής σε Εκπαιδευτικό Εργαστήριο/Ημερίδα


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα