Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Ειδική Παράταση της Πρόσκλησης του Προγράμματος «ΔΙΔΑΚΤΩΡ» (POST-DOC/0718)

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ανακοινώνει Ειδική Παράταση της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος «ΔΙΔΑΚΤΩΡ» με κωδικό POST-DOC/0718.

Δικαιούχοι της Ειδικής Παράτασης της Πρόσκλησης POST-DOC/0718 με κωδικό POST-DOC/0718 (sp. ext) είναι αποκλειστικά κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου που έλαβαν τον τίτλο αυτό κατά την περίοδο 11 Ιουλίου - 9 Νοεμβρίου 2018 (συμπεριλαμβανομένων των δυο ημερομηνιών) και ΔΕΝ συμμετείχαν (ως Νέοι Ερευνητές) σε προτάσεις που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της αρχικής Πρόσκλησης POST-DOC/0718.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 8η Μαρτίου 2019.

Διευκρινίζεται ότι, (α) οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της Ειδικής Παράτασης της Πρόσκλησης θα ενσωματωθούν στον πίνακα προτάσεων της αρχικής Πρόσκλησης και (β) ο προϋπολογισμός και η κατανομή του ισχύουν ως η αρχική Πρόσκληση.

Η ανακοίνωση της Ειδικής Παράτασης Πρόσκλησης κατέστη αναγκαία μετά από αναφορές που προέκυψαν και συνδέονται με διαφορετικές ερμηνείες των προϋποθέσεων, που έθετε η αρχική Πρόσκληση, σε σχέση με το χρόνο απόκτησης του Διδακτορικού τίτλου από δυνητικούς δικαιούχους και οι οποίες  ενδεχομένως να λειτούργησαν ανασταλτικά στη συμμετοχή προσώπων και φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων POST-DOC/0718 (sp. ext) και στην Προκήρυξη των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 στην Πύλη IRIS.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα