Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διαγωνισμός «Φοιτητές στην Έρευνα-ΦΟΙΤΩ 2019»-Αποτελέσματα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας» του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, προκηρύχθηκε ο Διαγωνισμός «Φοιτητές στην Έρευνα - ΦΟΙΤΩ» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019. Κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών, υποβλήθηκαν αριθμός ερευνητικές εργασίες από φοιτητές των δημοσίων και ιδιωτικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Η Επιστημονική Αξιολόγηση των ερευνητικών εργασιών έγινε εξ αποστάσεως από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό.

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης για την Κατηγορία Α - Προπτυχιακών Φοιτητών και την Κατηγορία Β - Μεταπτυχιακών Φοιτητών, παρουσιάζονται στους αντίστοιχους Πίνακες εδώ. Η Τελετή Βράβευσης και η απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Βραδιάς του Ερευνητή, η οποία θα διοργανωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, μεταξύ 7.30-8.30.

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα