Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Αποτελέσματα Διαγωνισμών ΜΕΡΑ και ΤΕΚΕ 2018-2019

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Διαγωνισμών «Μαθητές στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» 2018-2019 και «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ» 2018-2019.

Ο Διαγωνισμός «Μαθητές και Μαθήτριες στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» για το Σχολικό  Έτος 2018-2019 προκηρύχθηκε το Σεπτέμβριο του 2018 από το ΙδΕΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι Ερευνητικές Εργασίες που υλοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν στο ΙδΕΚ, αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες αξιολόγησης του Διαγωνισμού, από Επιτροπές Αξιολόγησης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια & Τεχνικές Σχολές), οι οποίες αποτελούνταν η κάθε μία από ένα (1) Επιστήμονα - Ερευνητή με σημαντική εμπειρία σε θέματα Εκπαιδευτικής Έρευνας, ένα (1) εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ένα (1) εκπρόσωπο του ΙδΕΚ. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, οι ομάδες μαθητών παρουσίασαν ενώπιον των Επιτροπών και των Εκπαιδευτικών τους, τις Ερευνητικές τους Εργασίες.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του Διαγωνισμού «Μαθητές και Μαθήτριες στην Έρευνα - ΜΕΡΑ»  παρουσιάζονται στους Πίνακες εδώ

Ο Διαγωνισμός «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ» για το Σχολικό  Έτος 2018-2019 προκηρύχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 από το ΙδΕΚ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι Τεχνικές Μελέτες και Κατασκευές που υλοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν στο ΙδΕΚ, αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες αξιολόγησης του Διαγωνισμού, από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αποτελείτο από εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης καθώς και εκπροσώπους του ΙδΕΚ. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, οι ομάδες μαθητών παρουσίασαν ενώπιον της Επιτροπής τις Τεχνικές Μελέτες και Κατασκευές τους.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του Διαγωνισμού «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ»  παρουσιάζονται στους Πίνακες εδώ

Η Τελετή Βράβευσης των ομάδων που έχουν διακριθεί θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα