Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για λήψη χορηγίας

Tο Ίδρυμα Έρευνας και Kαινοτομίας ανακοινώνει νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για «Διοργάνωση δραστηριοτήτων προβολής της επιστήμης, έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας» για το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Στόχος της Πρόσκλησης είναι η υποστήριξη της υλοποίησης, μεγάλης κλίμακας, υψηλής ποιότητας και αντικτύπου, δραστηριοτήτων/πρωτοβουλιών που έχουν στόχο την προώθηση και προβολή θεμάτων επιστήμης, έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας, στο ευρύ κοινό κάθε κατηγορίας.

Οι δικαιούχοι μπορούν να συμμετάσχουν υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019 ή μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού των Προσκλήσεων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, στην διεύθυνση: sponsorship@research.org.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τη διαδικασία υποβολής, την αξιολόγηση των αιτήσεων καθώς και τις υποχρεώσεις των χορηγούμενων, στην σχετική Πρόσκληση εδώ.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα