Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διαβούλευση - Πρόσκληση του ERA-NET Cofund Urban Accessibility and Connectivity

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμμετέχει στη διαδικτυακή διαβούλευση αναφορικά με τη θεματολογία της Διεθνικής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του ERA-NET Cofund Urban Accessibility and Connectivity (ERA-NET UAC), η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο 2019 - Ιανουάριο 2020. Το ΙδΕΚ, συμμετέχει στο ERA-NET UAC, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως μέλος της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE (JPI Urban Europe).

Η συνεισφορά των ενδιαφερόμενων  όπως ερευνητών, εκπροσώπων πόλεων / δήμων, επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων, φορέων χάραξης πολιτικής κλπ, κρίνεται σημαντική, ώστε η Πρόσκληση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προτεραιότητές τους και κατ’ επέκταση της χώρας τους.

Το αρχικό προσχέδιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες που θα ήθελαν να παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με την Πρόσκληση, θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό, σύντομο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον σύνδεσμο εδώ, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2019.

Στο ERA-NET UAC συμμετέχουν 21 χρηματοδοτικοί φορείς από 16 Ευρωπαϊκές χώρες, οι περισσότεροι μέλη του JPI URBAN EUROPE, που μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναμένεται να χρηματοδοτήσουν 15-20 έργα έρευνας και καινοτομίας συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. Ευρώ.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα