Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Webinar - Decoding the RIF’s Innovation Programmes

* Σημαντική σημείωση: 

‘Το Ίδρυμα θα ήθελε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι οι θέσεις για το πιο κάτω webinar έχουν συμπληρωθεί. Ως εκ τούτου, στο στάδιο αυτό το σύστημα δεν μπορεί να δεχτεί νέες εγγραφές. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να εκφράσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε περίπτωση διοργάνωσης νέου webinar ή να υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπορούν να το κάνουν εδώ.

Σημειώνεται ότι το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για σκοπούς παρακολούθησης από τους ενδιαφερόμενους που δεν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν.’

 

 

Webinar με θέμα Decoding the RIF’s Innovation Programmes, 31 Μαρτίου 2020

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της νέας παράτασης των καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων των Προγραμμάτων υποστήριξης της επιχειρηματικής καινοτομίας, το ΙδΕΚ διοργανώνει webinar στις 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 10 π.μ. με θέμα Decoding the RIFs Innovation Programmes.

Το webinar απευθύνεται σε επιχειρήσεις που υπέβαλαν προτάσεις στην πρώτη καταληκτική ημερομηνία χωρίς επιτυχία καθώς και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις για την δεύτερη καταληκτική ημερομηνία, με κύριο στόχο την παροχή πληρέστερης πληροφόρησης για τις απαιτήσεις και τις ειδικές επιδιώξεις των Προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο του webinar, θα παρουσιαστούν τα Προγράμματα Επιχειρηματικής Καινοτομίας με ειδική αναφορά στις τροποποιήσεις που έχουν γίνει στις Προσκλήσεις ενόψει της δεύτερης καταληκτικής ημερομηνίας. Επιπλέον, στόχος είναι η δημιουργία διαλόγου για τη Β’ φάση αξιολόγησης των Προγραμμάτων με τη συμμετοχή αξιολογητών που συμμετείχαν στην αξιολόγηση κατά την πρώτη καταληκτική ημερομηνία, με απώτερο σκοπό την υποβολή ποιοτικών Προτάσεων που θα ανταποκρίνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στη στόχευση των Προγραμμάτων.

 Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

Για να λάβουν τις λεπτομέρειες σύνδεσης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020 συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο στην πλατφόρμα GotoWebinar.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα