Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Δεύτερο Εργαστήρι για Συντονιστές Προτάσεων στο Πρόγραμμα INNOVATE

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ένεκα σημαντικού ενδιαφέροντος διοργανώνει δεύτερο Εργαστήριο που απευθύνεται σε άτομα που θα αναλάβουν, ως Συντονιστές, την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη και Προώθηση Διεθνώς Ανταγωνιστικών Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών από Υφιστάμενες Επιχειρήσεις (Innovate)». 

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, ώρα 15:30-17:30, στην αίθουσα του ισογείου του Ιδρύματος και συστήνεται να το παρακολουθήσουν μόνο όλοι όσοι δεν είχαν παρευρεθεί στο προηγούμενο Εργαστήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2019. 

Συγκεκριμένα, στο Εργαστήριο θα γίνει επίδειξη του συστήματος Υποβολής Προτάσεων με έμφαση στην συμπλήρωση του προϋπολογισμού των προτάσεων και θα δοθούν διευκρινήσεις αναφορικά με τις κατηγορίες επιλέξιμων δραστηριοτήτων και δαπανών.

Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων για το Πρόγραμμα έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου 2019, ώρα 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο εδώ.

Τα Προγράμματα RESTART 2016-2020 για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία συγχρηματοδοτούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία (μέσω του Προϋπολογισμού του ΙδΕΚ) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ (ΕΤΠΑ).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα