Scroll Top

Εργαστήριο Συγγραφής Προτάσεων ERC

Εργαστήριο Συγγραφής Προτάσεων ERC

Στο Ημερολόγιο πιο κάτω μπορείτε να βρείτε εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη». Επιπρόσθετα, εμφανίζονται εκδηλώσεις που διοργανώνουν άλλοι φορείς και στις οποίες συμμετέχουν τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη».

 

Σε περίπτωση που ενδιαφερόμενοι φορείς ή οργανωμένα σύνολα θα ήθελαν να προσκαλέσουν τα Εθνικά Σημεία Επαφής για διοργάνωση εκδήλωσης οποιασδήποτε μορφής (ημερίδα, εργαστήριο, εκπαίδευση, κ.ά.) ή να προσκαλέσουν Εθνικό Σημείο Επαφής για συμμετοχή σε εκδήλωση που προγραμματίζουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΙδΕΚ στο 22205000 ή με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής.

 

Για διευκόλυνση της συμμετοχής σε Προσκλήσεις του «Ορίζοντα Ευρώπη» την περίοδο 2023-2024, οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να βρουν περισσοτερες πληροφορίες στο ημερολόγιο προσκλήσεων εδώ (Πηγή: Published by the Smart digital platform for innovation management (kaila.eu).

 

 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργαστήριο Συγγραφής Προτάσεων ERC

08/07/2022 @ 09:00 - 13:00

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) διοργανώνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, 09:00 – 13:00, εργαστήριο συγγραφής προτάσεων για τις Προσκλήσεις του European Research Council (ERC), στην αίθουσα ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ξενοδοχείου Cleopatra, στη Λευκωσία.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει στους ερευνητές που ετοιμάζουν προτάσεις ERC στο πλαίσιο των Προσκλήσεων ERC 2023 (Starting Grant, Consolidator Grant, Advanced Grant, Synergy Grant), πρακτικές συμβουλές για τη συγγραφή, μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης πρότασης, θα δοθούν συμβουλές για το περιεχόμενο των διαφορετικών τμημάτων της πρότασης, θα αναλυθούν τα κριτήρια αξιολόγησης, θα συζητηθούν συχνοί λόγοι απόρριψης και συχνά θέματα προβληματισμού.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις για τις Προσκλήσεις ERC (ιδιαιτερότητες, επιλεξιμότητα, προφίλ υποψηφίου/υποψήφιας, χαρακτηριστικά έργου κλπ), έχοντας παρακολουθήσει την ενημερωτική ημερίδα του ΙδΕΚ της 27ης Ιουνίου 2022 ή παρόμοιες εκδηλώσεις ή/και έχοντας μελετήσει σχετικά επίσημα έγγραφα. Σε διαφορετική περίπτωση πριν την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Εθνικό Σημείο Επαφής για το ERC.

 

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Dr Slavka Otcenasova, Seconded National Expert στο European Research Council (ERC) Executive Agency, Consolidator Grant Call Coordinator και από το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για το ERC, κα Κατερίνα Καρακασίδου, Λειτουργό του ΙδΕΚ.

 

Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη εδώ.

 

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η εγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου. Σημειώνεται ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και ενδέχεται να γίνει επιλογή των συμμετεχόντων. Σημειώνεται ότι, η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Το ERC ενθαρρύνει έρευνα της υψηλότερης ποιότητας στην Ευρώπη, παρέχοντας μακροχρόνια ανταγωνιστική χρηματοδότηση στη βάση αποκλειστικά της επιστημονικής αριστείας, στους πλέον άριστους επιστήμονες, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοποριακά

 

Για επιπρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τo ERC: κα Κατερίνα Καρακασίδου (Τηλ.: 22205036, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/07/2022
Ώρα:
09:00 - 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.research.org.cy/wp-content/uploads/Agenda-ERC-Proposal-Writing-Workshop-8July22.pdf