Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση «Βασικοί κανόνες Νομικών και Οικονομικών θεμάτων στον Ορίζοντα Ευρώπη» Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, 11:00 – 12:30

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) διοργανώνει στις 11 Μαΐου 2021, μεταξύ των ωρών 11:00 και 12:30 π.μ., ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Βασικοί κανόνες Νομικών και Οικονομικών θεμάτων στον Ορίζοντα Ευρώπη».

 

Η εκδήλωση στοχεύει να παρουσιάσει το νέο Εταιρικό Πρότυπο Συμβόλαιο της ΕΕ (Corporate Model Grant Agreement) και τις καινοτομίες των συμβολαίων έργων του Προγράμματος «Ορίζοντας Ευρώπη», με έμφαση στις νέες πρόνοιες που αφορούν στην οικονομική διαχείριση των έργων όπως η νέα μέθοδος υπολογισμού του επιλέξιμου κόστους προσωπικού, η εσωτερική τιμολόγηση κτλ. Οι κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του συνδέσμου εδώ, έτσι ώστε να τους δοθεί πρόσβαση να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και την ατζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Για να λαμβάνετε αντίστοιχη ενημέρωση αλλά και εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας και Καινοτομίας, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία και τους τομείς ενδιαφέροντός σας στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους λειτουργούς του ΙδΕΚ και Εθνικά Σημεία Επαφής για Νομικά και Οικονομικά θέματα, κ. Χριστάκη Θεοχάρους στο τηλέφωνο: 22205029 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] καθώς και κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 220205030 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].