Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ειδικό εργαστήρι για επιμόρφωση νεοφυών επιχειρήσεων (startups), σχετικά με τους τρόπους προώθησης μίας καινοτόμου επιχείρησης από το «Innovation Factory».

29/09/2020 @ 17:00 - 19:30

Στο κλειστό εργαστήρι θα συμμετέχουν πέραν των 60 επιχειρήσεων οι οποίες διεκδικούν χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Προγράμματος του ΙδΕΚ «PRE-SEED», το οποίο αφορά τη δημιουργία και αρχική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή προσανατολισμό.

Στο πλαίσιο της  εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη Β’ Φάση της Αξιολόγησης, αναπτύσσοντας, μέσα από μία σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων, δεξιότητες σε σχέση με την παρουσίαση της ιδέας τους ενώπιον Επιτροπής και αντλώντας παράλληλα, χρήσιμες συμβουλές, μεταξύ άλλων για τεκμηρίωση οικονομικών προβλέψεων, καθώς και για θέματα που λαμβάνουν υπόψη επενδυτές.

Στο εργαστήρι θα απευθύνει χαιρετισμό ο Επικεφαλής Επιστήμονας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙδΕΚ, Δρ. Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος, επίσης  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙδΕΚ, Σταυριάνα Κοφτερός, υπό την ιδιότητά της ως μέλους της Επενδυτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας, θα αναδείξει τη σημασία του «Pitching» και θα αναλύσει καλές πρακτικές παρουσίασης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών σε επενδυτές.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/09/2020
Ώρα:
17:00 - 19:30

Χώρος Διεξαγωγής

Cleopatra Hotel
Nicosia Cyprus + Χάρτης Google

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/09/2020
Ώρα:
17:00 - 19:30

Χώρος Διεξαγωγής

Cleopatra Hotel
Nicosia Cyprus + Χάρτης Google