Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση How to grow your network via COST – European Cooperation in Science & Technology

16 Ιουνίου @ 11:00 - 13:00

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας διοργανώνει στις 16 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μμε 13:00 μ.μ., διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: “How to grow your network via COST – European Cooperation in Science & Technology”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν από την Policy Officer του COST Association, κα Judith Litjens, οι ευκαιρίες δικτύωσης που παρέχει το COST (European Cooperation in Science & Technology) και πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε Δράσεις COST ή/και να υποβάλλουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων Δράσεων COST. Παράλληλα, θα παρουσιασθεί η εμπειρία δύο (2) εκπροσώπων της Κύπρου σε Δράσεις COST, της Δρος Παρασκευής Μανωλάκη (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και του Δρος Πέτρου Κουντούρη (Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής), σχετικά με τη συμμετοχή, την ωφέλεια και τον αντίκτυπό της, ενώ θα δοθούν συμβουλές για την ετοιμασία πρότασης για δημιουργία νέας Δράσης COST. Επιπρόσθετα, θα παρουσιασθεί η σχετική υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το ΙδΕΚ σε ενδιαφερόμενους/ες και η εθνική διαδικασία συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του συνδέσμου (ΕΓΓΡΑΦΗ), έτσι ώστε να τους δοθεί πρόσβαση να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την προκαταρκτική ατζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Το COST χρηματοδοτεί τη δημιουργία δικτύων σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, των λεγόμενων Δράσεων COST. Οι Δράσεις COST προσφέρουν έναν ανοιχτό χώρο συνεργασίας μεταξύ ερευνητών/επιστημόνων σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέραν αυτής, έναν χώρο όπου μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, να δικτυωθούν και να συντονίσουν την έρευνα που υλοποιούν σε εθνικό επίπεδο, οδηγώντας σε περαιτέρω πρόοδο και ευκαιρίες. Η χρηματοδότηση του COST προέρχεται από το Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ε.Ε. για Έρευνα & Καινοτομία, Ορίζοντας Ευρώπη, 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα αρμόδια στελέχη του ΙδΕΚ, κα Κατερίνα Καρακασίδου, Εθνική Συντονίστρια COST (ηλ. ταχυδρομείο: [email protected], τηλ. 22205036), καθώς και με τη Δρα Μαίρη Οικονόμου (ηλ. ταχυδρομείο: [email protected],  τηλ. 22205051).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Ιουνίου
Ώρα:
11:00 - 13:00
Ιστότοπος:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_JHygHe1nQJWOQu8NUK2Fkg

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Ιουνίου
Ώρα:
11:00 - 13:00
Ιστότοπος:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_JHygHe1nQJWOQu8NUK2Fkg