Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης για την Πρόσκληση DISRUPT/0123(B) του Προγράμματος «DISRUPT»

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Β’ Φάσης αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων DISRUPT/0123(B) του προγράμματος «DISRUPT», η διαδικασία αξιολόγησης των οποίων ολοκληρώθηκε εντός δεκαπέντε (15) εβδομάδων από την καταληκτική ημερομηνία

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση “DISRUPT/0123B” ανακοινώθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023, με 2η καταληκτική ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου 2023. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων ανακοινώθηκαν μέσω της πύλης IRIS και είναι διαθέσιμα εδώ.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 οι Προτάσεις του εν λόγω Προγράμματος αξιολογούνται σε δύο Φάσεις. Στην Α’ Φάση Αξιολόγησης ακολουθήθηκε από το Ίδρυμα διαδικασία προκαταρκτικού ελέγχου και εξ’ αποστάσεως επιστημονική Αξιολόγηση από δύο (2) Ανεξάρτητους Αξιολογητές.

Στη Β’ Φάση Αξιολόγησης προχώρησαν οι προτάσεις που έλαβαν βαθμολογία τουλάχιστον 12,00/15,00 και αξιολογήθηκαν από Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν εμπειρογνώμονες με επιχειρηματικό υπόβαθρο.