Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Διαγωνισμού «ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ- ΦΟΙΤΩ 2020»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας» του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, προκηρύχθηκε ο Διαγωνισμός «Φοιτητές και Φοιτήτριες στην Έρευνα – ΦΟΙΤΩ» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020. Κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών και παρά τις αντίξοες συνθήκες φέτος λόγω της πανδημίας, υποβλήθηκε σημαντικός αριθμός ερευνητικών εργασιών από φοιτητές και φοιτήτριες των δημοσίων και ιδιωτικών ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων.

 

Η Επιστημονική Αξιολόγηση των ερευνητικών εργασιών έγινε εξ αποστάσεως από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό.

 

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης για την Κατηγορία Α – Προπτυχιακών Φοιτητών και την Κατηγορία Β – Μεταπτυχιακών Φοιτητών, παρουσιάζονται στους αντίστοιχους Πίνακες ΕΔΩ.

 

Η Τελετή Βράβευσης και η απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Βραδιάς του Ερευνητή, η οποία φέτος θα διοργανωθεί στις 27 Νοεμβρίου 2020, για πρώτη φορά διαδικτυακά. Πιο συγκεκριμένα, η Τελετή αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ των ωρών 20.00-21.00. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Βραδιά του Ερευνητή βρίσκονται διαθέσιμες εδώ.

 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε σχετική πληροφόρηση σε σχέση με το Διαγωνισμό «ΦΟΙΤΩ 2020» ή τη Βραδιά του Ερευνητή 2020 μπορείτε να καλείτε στο 22205000.