Ανακοίνωση διαγωνισμού Επικοινωνίας της Επιστήμης SCIENCE UNFOLD

To Ίδρυμα Έρευνα και Καινοτομίας ανακοινώνει το διαγωνισμό Επικοινωνίας της Επιστήμης, Science Unfold. Ο νέος αυτός διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών. Στόχος του είναι να προκαλέσει τους διαγωνιζόμενους/νες να ασχοληθούν με ένα θέμα της επιλογής τους (ανακάλυψη, εύρημα, πατέντα, εφαρμογή κτλ.) που να σχετίζεται με την επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία και το οποίο να έχει συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, θα χρειαστεί να παρουσιάσουν το θέμα αυτό εντός τριών (3) λεπτών ενώπιον κριτικής επιτροπής με τρόπο άμεσο που να μπορεί να εμπνεύσει το ευρύ κοινό.

 

Οι τρεις πρώτοι νικητές/τριες σε κάθε κατηγορία (Γυμνασίων και Λυκείων/Τεχνικών Σχολών) θα κερδίσουν δωροκουπόνια από κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής καθώς και το έντυπο συγκατάθεσης γονέων/κηδεμόνων θα πρέπει να υποβληθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00: https://forms.gle/YcZCSJGtrJrRduah6.

 

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν εδώ. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙδΕΚ, κα Χρύσω Δανιήλ, (τηλ:22-205025, email:[email protected]).