Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Ψηφιακή Πλατφόρμα της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας»

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) της Ελλάδας, ενημερώνει τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για τη διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου παρουσίασης των υπηρεσιών που παρέχονται από την Ψηφιακή Πλατφόρμα της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας»  www.knowledgebridges.gr, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι υπηρεσίες:

  • αναζήτησης συνεργάτη/τιδας ή θέσης εργασίας
  • εξατομικευμένης καθοδήγησης για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη ή για μέντορας
  • πληροφόρησης για χρηματοδοτικές ευκαιρίες, υποτροφίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρήσιμες έρευνες και σεμινάρια, κ.ά.

To σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, έχει στόχο την εξοικείωση στη χρήση των υπηρεσιών της Ψηφιακής Πλατφόρμας και κατ΄ επέκταση την αξιοποίησή τους για την επίτευξη δικτύωσης και συνεργασίας με Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

H συμμετοχή στο σεμινάριο είναι χωρίς χρέωση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω του συνδέσμου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στη σελίδα εδώ και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ψηφιακής Πλατφόρμας και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες δικτύωσης και συνεργασίας μπορούν να κάνουν εγγραφή (ως φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα) στον σύνδεσμο εδώ.