Δράση Marie Skłodowska-Curie Staff Exchanges Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης 7 Δεκεμβρίου 2022, 11:30-13:30

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ενημερώνει τους/ις ενδιαφερόμενους/ες ότι το European Research Executive Agency (REA) διοργανώνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 11:30-13:30 ώρα Κύπρου, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη Δράση Marie Skłodowska-Curie Ανταλλαγές Προσωπικού (MSCA Staff Exchanges). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και η συμμετοχή μπορεί να γίνει χωρίς εγγραφή, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα κύρια χαρακτηριστικά και τη διαδικασία συμμετοχής στη Δράση Staff Exchanges, και να θέσουν τα ερωτήματά τους σε εκπρόσωπους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στον εξής σύνδεσμο.

 

MSCA STAFF EXCHANGES:

Η Δράση Staff Exchanges χρηματοδοτεί μικρής διάρκειας διεθνείς, διατομεακές και διεπιστημονικές ανταλλαγές προσωπικού κάθε είδους το οποίο συμμετέχει σε δραστηριότητες έρευνας και καινοτομίας (Ε&Κ) στους συμμετέχοντες οργανισμούς. Η Δράση είναι ανοικτή σε όλες τις επιστημονικές περιοχές.

Η Δράση Staff Exchanges προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς οργανισμούς και καινοτόμες επιχειρήσεις να διευρύνουν τα δίκτυά τους, να μοιραστούν γνώσεις και να μετατρέψουν την έρευνα αιχμής σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα για τη Δράση Staff Exchanges μέσω του εξής Infographic.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Εθνικά Σημεία Επαφής MSCA για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη»:

Δρ. Ιωάννης Θεοδώρου – E-mail: [email protected], Τηλ: 22 205038

Δρ. Άγγελος Ντάντος – E-mail: [email protected], Τηλ: 22 205033

Μυρτώ Αναστασιάδου – E-mail: [email protected],  Τηλ: 22 205069