Εργαστήρια Δικτύωσης για το νέο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Συνεργατική Ανάπτυξη – CO-DEVELOP».

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε εργαστήρια δικτύωσης που θα πραγματοποιηθούν στις 5, 6 και 7 Απριλίου 2022 μεταξύ 10:00-12:00 στο Lemon Park, με σκοπό την παροχή ευκαιριών στην ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα να εντοπίσει ευκαιρίες συνεργασίας με στόχο την υποβολή προτάσεων στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Συνεργατική Ανάπτυξη – CO-DEVELOP».

 

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν οι ενδιαφερόμενοι στον ίδιο χώρο, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για έργα και τους φορείς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας και συνεργιών. Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για παρουσίαση της ιδέας ή/και του φορέα του. Θα λειτουργεί χώρος free networking για διευκόλυνση της γνωριμίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

Τα εργαστήρια έχουν θεματική προσέγγιση ως ακολούθως:

  • 5 Απριλίου 2022: Πράσινη Μετάβαση (Ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, Ενεργειακή Απόδοση και Βιώσιμες Μεταφορές)
  • 6 Απριλίου 2022: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • 7 Απριλίου 2022: Επιστήμες Υγείας

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 εδώ.

 

Τα εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Εθνικού Δικτύου Enterprise Europe Network Cyprus. Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

 

Σημειώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.