Εργαστήριο: «Ετοιμασία Προϋπολογισμού Πρότασης στον «Ορίζοντα Ευρώπη» Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 09.00 – 14.00

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας διοργανώνει στις 13 Ιανουαρίου 2022, μεταξύ των ωρών 09.00 με 14.00, εργαστήριο με θέμα την: «Ετοιμασία Προϋπολογισμού Πρότασης στον «Ορίζοντα Ευρώπη».

 

Το εργαστήριο έχει στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην ορθή ετοιμασία προϋπολογισμών προτάσεων του Προγράμματος «Ορίζοντας Ευρώπη», μέσα από παρουσιάσεις και πρακτικές ασκήσεις.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της εξάπλωσης της COVID-19, τα οποία θα ισχύουν τον δεδομένο χρόνο. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν έγκαιρα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο, το πρόγραμμα καθώς τη δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τους αρμόδιους λειτουργούς του ΙδΕΚ και Εθνικά Σημεία Επαφής για Νομικά και Οικονομικά Ζητήματα το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη»:

κ. Χρίστο Χαραλάμπους στο τηλέφωνο: 22205067 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected],

κ. Χριστάκη Θεοχάρους στο τηλέφωνο: 22205029 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] και

κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 220205030 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].