Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Tips, Techniques and Good Practices for Winning EIC Accelerator Applications»

11 Απριλίου @ 10:00 - 13:00

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας διοργανώνει στις 11 Απριλίου 2023, μεταξύ των ωρών 10.00 π.μ. με 13.00 μ.μ., διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Tips, Techniques and Good Practices for Winning EIC Accelerator Applications».

Η εκδήλωση θα παρέχει πληροφόρηση για το επί μέρους πρόγραμμα EIC Accelerator που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εργασίας «European Innovation Council» του Πυλώνα 3 του Προγράμματος «Ορίζοντας Ευρώπη».

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερώσει στελέχη εταιρειών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα για τις απαιτήσεις του προγράμματος στο κάθε στάδιο της διαδικασίας και να τους δώσει εργαλεία και τεχνικές για να αναπτύξουν ανταγωνιστικές προτάσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του συνδέσμου εδώ, έτσι ώστε να τους δοθεί πρόσβαση να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την ατζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Συναφώς αναφέρεται ότι, το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», είναι το 9ο κατά σειρά χρηματοδοτικό Πρόγραμμα  Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) για δραστηριότητες Έρευνας και Καινοτομίας (Ε&Κ). Με κεντρικό στόχο την μεγιστοποίηση του επιστημονικού, οικονομικού και κοινωνικού αντίκτυπου των επενδύσεων της ΕΕ στην Ε&Κ, το Πρόγραμμα με διάρκεια από το 2021 έως το 2027 έχει συνολικό προϋπολογισμό 95,5 δις. Ευρώ.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας που εντάσσεται στον Πυλώνα 3 – Καινοτόμος Ευρώπη (Innovative Europe) στοχεύει στον εντοπισμό και την υποστήριξη προηγμένων τεχνολογιών και ρηξικέλευθων καινοτομιών που έχουν προοπτική να επεκταθούν διεθνώς. Υποστηρίζει όλα τα στάδια της καινοτομίας, από την αρχική έρευνα και την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών, την επικύρωση και επίδειξη προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών, μέχρι την ανάπτυξη και επέκταση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) και τεχνοβλαστών (spin-offs).

Για να λαμβάνετε αντίστοιχη ενημέρωση αλλά και εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας και Καινοτομίας, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία και τους τομείς δράσης σας στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους λειτουργούς του ΙδΕΚ και Εθνικά Σημεία Επαφής για το Πρόγραμμα Εργασίας «European Innovation Council», κα Νέδη Καφφά στο τηλέφωνο: 22205039 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] καθώς και κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 220205030 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Απριλίου
Ώρα:
10:00 - 13:00
Εκδήλωση Category:
Ιστότοπος:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_quTY7vdSQ96jLtKhco7HCw

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Απριλίου
Ώρα:
10:00 - 13:00
Εκδήλωση Category:
Ιστότοπος:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_quTY7vdSQ96jLtKhco7HCw