Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Πώς μπορώ να συμμετέχω στο Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη»

7 Απριλίου @ 09:30 - 12:00

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) για την Έρευνα και την Καινοτομία (2021 – 2027), διοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα «Πως μπορώ να συμμετέχω στο Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη» στις 7 Απριλίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ.

Το Πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη είναι το 9ο κατά σειρά πρόγραμμα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την έρευνα και την καινοτομία για την περίοδο 2021-2027, με προϋπολογισμό 95.5 δις ευρώ. Σκοπός του Προγράμματος είναι να συμβάλει στη μεγιστοποίηση του επιστημονικού, οικονομικού και κοινωνικού αντίκτυπου των επενδύσεων της ΕΕ στην Ε&Κ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενη γνώση των Προγραμμάτων Πλαίσιο της Ε.Ε. για την Έρευνα και Καινοτομία (2021-2027) και επιθυμούν να αποκτήσουν μια γενική εικόνα για το Περιεχόμενο του Προγράμματος «Ορίζοντας Ευρώπη».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναφορικά με τη γενική δομή του προγράμματος πλαίσιο Ορίζοντας Ευρώπη και τη γενική διαδικασία που ακολουθείται για την υποβολή των προτάσεων.

Για να δείτε την ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Ελληνικά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του ΙδΕΚ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του σχετικού συνδέσμου (EΓΓΡΑΦΗ) για να εξασφαλίσουν θέση στην εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο στελέχος του ΙδΕΚ και Εθνικό Σημείο Επαφής Δρ. Μαίρη Οικονόμου (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]; Τηλ.: 22205051).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Απριλίου
Ώρα:
09:30 - 12:00
Εκδήλωση Category:
Ιστότοπος:
https://forms.office.com/e/6QU4MmnCq0

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Απριλίου
Ώρα:
09:30 - 12:00
Εκδήλωση Category:
Ιστότοπος:
https://forms.office.com/e/6QU4MmnCq0