Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists – Humanities»

 

Είσαι νέα ερευνήτρια/νέος ερευνητής ή επιστήμονας και αναζητάς καθοδήγηση για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών;

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for ScientistsHumanities». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές και να ρωτήσουν έμπειρους και καταξιωμένους ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, για την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση.

 

Τους δύο πρώτους επιτυχημένους κύκλους, που αφορούσαν τους τομείς των Επιστημών Ζωής και της Πληροφορικής, παρακολούθησαν περισσότερα από 3.000 άτομα από 35 διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετείχαν 24 διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες.

 

Τι είναι: Ο 3ος Κύκλος των Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» εστιάζει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων στις εξής θεματικές:

 

 

Σε ποιους απευθύνεται: Σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες στον κλάδο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, ανεξαρτήτως έτους φοίτησης καθώς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές στην αρχή της καριέρας τους, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μια αμιγώς ακαδημαϊκή ή ερευνητική καριέρα ή επιθυμούν να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίστε τους ομιλητές μας μέσω του Facebook Group της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας».

 

Πότε: 14, 21 και 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:30-19:00 (EEST).

 

Πού: Διαδικτυακά, μέσω του Microsoft TEAMS. Μετά την εγγραφή, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τον σχετικό σύνδεσμο για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

 

Διοργανωτές: To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

 

Πώς συμμετέχω: Η συμμετοχή στα τρία διαδικτυακά σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021. Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και τον σύνδεσμο για τα διαδικτυακά σεμινάρια.

 

Λόγω του αλληλοσυμπληρωματικού περιεχομένου των τριών διαδικτυακών σεμιναρίων και της εναλλαγής των ομιλητών ανά σεμινάριο, συστήνεται η παρακολούθηση ολόκληρου του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων, προκειμένου οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν και να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες για τη μετέπειτα πορεία τους.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και από την εκδήλωση στο Facebook!